Galvaniseret fjedersplitter

Hos Scanmarc tilbyder vi galvaniserede fjedersplitter. Vores fjedersplitter er galvaniseret, så de er hårdføre og tåler alt slags vejr. Vores fjedersplitter kræver ikke vedligeholdelse, da zinkbelægningen beskytter jernet mod rust. 

Galvaniseringen gør, at fjedersplitten lever op til de nødvendige standarder. Derudover er der den fordel, at vores fjedersplitter er miljøvenlige grundet den zinkgalvaniserede proces.

Vi har mange forskellige størrelser, så vi garanterer, at vi også kan hjælpe dig med netop den størrelse, du søger. Alle vores produkter er naturligvis omfattet af garantien ifølge købeloven.

Hos Scanmarc tilbyder vi et bredt udvalg

Hos Scanmarc har vi altid et bredt udvalg af materiale og tilbehør i jern og stål. Vores lager indeholder altid omkring 2000 ton varer, så vi altid kan imødekomme vores kunders ønsker. Hvis vi ikke ligger inde med den pågældende vare, tilbyder vi fleksible løsninger for at imødekomme dit behov. 

Hos Scanmarc forhandler vi bl.a.:

  • Karabinhager
  • Stålwirer
  • Bolte, skruer og møtrikker
  • Stropper
  • Kæder
  • Sjækler 
  • Led, hager og kroge

Du kan se vores brede sortiment af rustfrit tilbehør her.

Vi tilbyder fleksible løsninger

Vores mangeårige erfaring i branchen har gjort, at vores rutinerede eksperter kan give dig rådgivning og service, der er helt i top. I dag er vi anerkendt som en af Europas førende leverandører af stål- og jerntilbehør, fordi vi kan levere fleksible løsninger efter ønsker og behov. Derfor kan vi vejlede jer, så I får den helt rigtige fjedersplit i kurven.

Kontakt os for mere information

Hvis I har spørgsmål angående en specifik opgave, så kontakt os til en uforpligtende samtale eller et direkte tilbud. Det kan også være, at I ønsker mere information omkring vores fjedersplitter eller andre produkter.

Ring til os på 46 73 01 00 eller skriv en mail til mail@scanmarc.dk.