Scanmarc har siden etableringen i 1987 fungeret som professionelt handelsselskab inden for stålwire, kæder, karabinhager og diverse tilbehør. 

Vores brede sortiment af stål- og jernvarer importeres fra førende handelsorganisationer i såvel Europa som i Kina. Her har et langt og tæt samarbejde med landenes største handelsorganisationer gjort os til en stærk, international samarbejdspartner. Ikke mindst indenfor – men også udenfor de Europæiske grænser.

I dag er Scanmarc anerkendt som en af Europas førende leverandører af stål- og jern- tilbehør. Derudover fører vi et stort udvalg af møtrikker og bolte til alle tænkelige formål i industrien.

Vores medarbejdere fungerer som et sammentømret team, der alle kender opgavernes art - fra start til slut. 

Vi lagerfører et omfattende sortiment og har konstant. ca 2.000 tons varer liggende. Herudover fremstiller vi fleksible løsninger efter ønsker og behov. Vi er således i stand til altid at kunne opfylde de stadig stigende og meget individuelle krav fra kunderne verden over.

Vores arbejde

Hver enkelt sag varetages med omhu og store øre, vi lytter til og anskuer grundigt problemstillingen, hvortil vi skaber løsningen. Vi samler den bedste viden, de bedste hænder og det bedste værktøj, hvorfor der i hver sag, vil være diversitet. De mange års erfaring har bragt os frem. Scanmarc får det løst og det er på grund af vores brede knowhow.

Vi får leveret stålwire fra handelsorganisationer, der er blandt de førende i verden, hvorefter vi speciallaver den enkelte stålwire, så de er tilpasset det konkrete behov. Vi arbejder eksempelvis med tynde liner, som kan benyttes som kraftige kabler eller til rigningen på lystfartøjer. Det er vigtigt for os, at den specifikke håndsplejsning er langtidsholdbar, så du kan have glæde af det gennem mange år. Scanmarc har en bred viden og ekspertise inden for stålwire, som vi leverer til blandt andet transport, landbrug og skibsfart.

Kompetencer

Vi sætter kunderne i højsædet

Service og fleksibilitet er nøgleordene hos Scanmarc A/S. Det er vigtigt for os, at være en progressiv leverandør som sætter kunderne i højsædet. Derfor er det for os et ubestridt motto, at være på forkant med både sortimentudbud og kvalitet. Dermed kan vi til enhver tid tilbyde vores kunder:

  • en uforpligtende dialog, hvor vi analyserer specifikke ønsker og behov professionelt
  • rådgivning og den bedste service
  • branchens mest fleksible løsninger
  • kvalitetsmaterialer til markedets mest konkurrencedygtige priser
  • garanteret leveringssikkerhed

Kort sagt: Hos Scanmarc holder vi, hvad vi lover. Her er dine leverancer sikret både fast tid og pris og vi leverer hurtigt og effektivt. Både i og udenfor Europa.

Samarbejdspartnere

www.vanbeest.nl

www.bluewave.dk