Står du og mangler en vantskrue til at håndtere udfordrende løft eller træk

Med vantskruer fra Scanmarc er du sikker på god kvalitet. En vantskrue er et godt værktøj til at justere spændingen mellem to trækpunkter, hvad enten du foretager et løft eller træk. Justeringen af spændingen kan være nødvendigt i visse situationer. 

Vi leverer både galvaniseret og rustfri vantskruer.

Galvaniseret vantskrue

Med en galvaniseret vantskrue fra Scanmarc er man sikret et produkt der er af bedste kvalitet. Det vil sige at man med fordel kan bruge vantskruer galvaniseret til tunge træk og udfordrende løft. 

Vi leverer mange typer af produkter, og af vantskruer forhandler vi både galvaniserede og ikke-galvaniserede i flere varianter. 

Oplev fordelene ved galvaniserede vantskruer

Vantskruer benyttes hovedsageligt til at justere i et asymmetrisk løft. De findes i flere forskellige varianter, hvoraf de mest almindelige er:

  • Gaffel-gaffel – kan eksempelvis monteres direkte på et wiresæt
  • Øje-øje – beregnet til brug sammen med sjækler
  • Gaffel-øje – til ualmindelige konfigurationer

Hvis du mangler løftegrej i dit udstyr, anbefaler vi en vantskrue galvaniseret fra Scanmarc. Det gør det nemmere at korrigere dit tyngdepunkt, eller øge/sænke spændingen på en byrde. Du kan eventuelt kombinere dit køb af vantskruer med galvaniserede stålwirer. 

Galvanisering er et miljøvenligt forløb, som stålproduktet gennemgår for at opnå nye egenskaber. Det er en kemisk proces, hvor stålet først renses, og derefter dyppes i smeltet zink. Herved opnår det en zinkbelægning, der fungerer som rustbeskyttelse. 

Galvanisering er desuden en lavt om-kostelig anskaffelse, og vedligeholdelse er ikke nødvendigt. Stålet bliver modstandsdygtigt, så det bedre kan klare slag og skrammer. Vi har derudover produkter, der er beskyttet med elektrogalvanisering – denne proces giver også en zinkbelægning, men i stedet for opvarmning, bliver zinken klistret til stålet af elektriske impulser. Elektrogalvaniserede produkter bruges ofte steder, der er lidt mindre udsatte som f.eks. til indendørs brug.

Læs mere om galvaniserede stålwirer her

Rustfri vantskrue

Hos Scanmarc er du sikret kvalitet og godt værktøj til ethvert formål. Vores vantskruer er gode til at justere spændingen mellem to trækpunkter, fx ved udfordrende løft eller træk. Vantskruer rustfri er særlig fordelagtige at bruge til projekter udendørs eller i særlig våde miljøer.
Stort sortiment af rustfrie vantskruer
Du kan få vores vantskrue rustfri gaffel til gaffel så den passer til forskellige belastningsevner, som du sikkert og kontrolleret kan foretage løft med. Alle vores vantskruer sikrer en høj arbejdsbelastning og vi tilbyder vantskruer til alt lige fra 0,20 til 11,00 tons. 
 
Vores sortiment spænder bredt, men skulle der alligevel mangle den type vantskrue du lige står og mangler, vil vi gerne være dig behjælpelig. Vi har mange års erfaring og ekspertise på området. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 46 73 01 00 eller pr. mail på mail@scanmarc.dk.

Det sikre valg med Scanmarc

Hvilken type du vælger, afhænger af hvad og hvordan du skal trække. De fleste har selv styr på, hvilken type af vantskrue de skal bruge, men er du i tvivl rådgiver vi dig gerne. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og det samme gælder vores vantskruer. Du kan roligt foretage løft med dem, da de alle sammen er mærket WLL, der betyder Working Load Limit - altså sikker arbejdsbelastning. Vær derfor opmærksom på, hvis de ikke er mærket WLL, så må du ikke løfte med dem. 
Vi forhandler galvaniseret vanskruer med forskellige belastningsevner. Vi har alt lige fra 0,20 til 11,00 tons. Derfor kan vi hjælpe dig med din næste vantskrue.

Kvalitet er vigtigt

Vi ved, hvor vigtigt det er, at materialerne inden for stål- og jerntilbehør er robuste og ikke brister, da det i værste tilfælde kan ende med, at du kommer meget galt afsted. Derfor sælger vi galvaniseret kvalitetsvantskruer, hvilket sikrer en høj holdbarhed. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og går til enhver tid ind for slidstærke løsninger til vores kunder. Ønsker du at hører mere om vores vantskruer eller nogle af vores andre materialer og tilbehør i stål og jern. Så kontakt os på tlf. 46 73 01 00, pr. mail på mail@scanmarc.dk eller via vores kontaktformular.