Stort udvalg i sjækler til professionelt brug

Sjækler bruges til fastgørelse af stålwirer inden for bl.a. fiskeri, byggeindustrien, landbrug, stevedoring, og man kan også se dem i hjørnerne af bokseringe. Det er vigtigt at sjæklerne er testede og af god kvalitet, så du kan være sikker på, at de holder mange år ud i fremtiden.

Sjækler findes i mange forskellige typer, og Scanmarc fører et bredt udvalg af dem i diverse modeller og størrelser. Vi kan tilbyde dig EL-galvaniserede handelssjækler, rustfri D- og H-sjækler og stålsjækler med hhv. møtrik og split eller øjebolt.
Nedenfor kan du se vores store sortiment inden for sjækler og specifikationer på de enkelte produkters dimensioner og bæreevne:

  • Handelssjækler
  • Stålsjækler
  • Rustfri Sjækler

Det er især vigtigt at tage højde for bæreevnen, så du er sikret, at sjæklerne kan holde til den pålagte vægt, når de bliver brugt til at koble kæder sammen og forbinde anhugningsgrej.

El-galvaniseret handelsjækel i type D og H

 Vi forhandler handelsjækler i D- og H-form, som varierer i bæreevne. En handels sjækel kan bruges et utal af steder, og er en utrolig holdbar måde at forbinde forskelligt anhugningsgrej som fx kobling af en kæde til en ring eller til en anden kæde. Det er især vigtigt, at du sikrer dig, at den sjækel du vælger, kan holde til formålet og den pålagte vægt – vi hjælper gerne med råd og vejledning, hvis du er i tvivl.

Rustfri D- og H-sjækler

Vi tilbyder sjækel rustfri i D- og H-form, der varierer i bæreevne. Når du skal vælge, hvilken sjækel du skal bruge, er det især vigtigt, at vælge en med den rette bæreevne. Således sikrer du dig, at den kan holde til formålet og den pålagte vægt, blandt andet når den bruges til at koble kæder sammen og forbinde anhugningsgrej – vi hjælper gerne med råd og vejledning, hvis du er i tvivl.

En rustfri sjækel kan bruges et utal af steder, og er den mest holdbare måde at koble kæder til eller hænge ting fra på fx lege- eller sportspladser. Hvis sjæklerne mod forventning går i stykker, medfølger garanti, som beskrevet i købeloven.

Der følger garanti med på alle produkter i vores sortiment, som beskrevet i købeloven.

Søger du sjækler i til professionel brug, eller som bare skal være af allerbedste kvalitet, så kontakt Scanmarc på tlf. 46 73 01 00 eller send os en e-mail på mail@scanmarc.dk og få en god sjækler pris.

Er du interesseret i at læse om hvilke andre typer produkter, som Scanmarc fører inden for stålwire og tilbehør, kan du klikke her.

Scanmarc står for professionelle kvalitetsprodukter 

Er du i tvivl om, hvilken slags sjækel du skal har brug for? Med så mange produkter at vælge mellem kan det være svært at vide, lige præcis hvilken type du har behov for. Det kan vores erfarne medarbejdere heldigvis hjælpe dig med.

Scanmarc er grundlagt i 1987, og er i dag en af Europas førende leverandører af stål- og jerntilbehør. Vi leverer professionelle løsninger til blandt andet landbrug, skibsfart, fiskeri, transport og surring. Vores tætte samarbejde med de største europæiske og kinesiske handelsorganisationer gjort os til en stærk international samarbejdspartner. Derfor kan vi levere kvalitetssikre produkter og den bedste service.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning

Vi giver dig gerne råd omkring alt inden for stålwirer, båndstropper og andet tilbehør. Er du interesseret i at vide, hvordan man måler, hvor meget en stålwire kan klare? Eller vil du have hjælp til hvilke fastspændingsmetoder, der passer til forskellige surringsprodukter?

Find svar på disse spørgsmål og læs mere om, hvad vi kan hjælpe dig med på vores FAQ-side.

Du kan også få mere information om vores arbejde samt læse nogle af vores cases her.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bevarer med glæde din henvendelse og gør vores bedste for at hjælpe dig.