Scanmarc tilbyder et bredt udvalg af stålwire og tilbehør dertil, blandt andet wirelåse, wireklemmer m.m.

Med wirelåse får du en ekstra forsikring om at stålwiren forbliver fastspændt, på det ønskede sted. Stålwirens bedste ven er derfor ofte tilbehør som stålwirelås og wireklemmer, som vil være perfekt til at sætte mindre stykker wire fast (2mm – 35mm).

Wireklemmer anvendes oftest til låsning af stålwire eller ombukning.

Læs mere om vores store udvlag af stålwire låse her.

Bredt og kvalitetssikret udvalg af wirelåse

Som en af Europas førende leverandører, er vi udbyder af kvalitetsmærker og garanterer et produkt som holder. Hos Scanmarc tilbyder vi flere forskellige typer af stålwire låse i størrelsen 2mm til 35mm:

  • El-galvaniseret.
  • El-galvaniseret SECU.
  • El-galvaniseret simplex.
  • El-galvaniseret duplex.
  • H.D.G. Eureka.

Alle wirelåse fra Scarnmarc er nemme at montere og sikrer dig at du hurtigt kan komme videre med arbejdet.

Forskellen på el-galvaniserede og varm-galvaniserede stålwire låse

Ved varmgalvanisering bliver stålwire låsen sænket ned i et kar med smeltet zink på 460o C. Dette betyder at zinken ”ruster” og danner zinkoxid, som lægger sig rundt om låsen og danner en beskyttende overflade. Dette bruges oftest fordi det giver det pæneste og mest holdbare resultat. Man ser oftest varmgalvaniserede låse på ting, som bliver anvendt i udemiljøet. Derudover er vedligeholdelsen for varm galvaniserede produkter ganske lille og produkterne er miljøvenlige. Varmgalvaniserede stålwire låse er derfor bedst egnet, hvis de skal sidde udendørs og skal klare sig igennem vind og vejr.

El-galvaniserede produkter nedsænkes også i et kar med zinkholdig væske, hvorefter der bliver ledt strøm igennem, hvilket frigør zinken, som derefter klæber sig til låsen. Denne type galvanisering er dog mindre egnet til at blive benyttet udendørs og anbefales derfor til indendørs brug eller i mindre udsatte områder.

Brug for rådgivning om wirelåse?

Scanmarc består af et team af erfarne eksperter, som hurtigt kan rådgive dig om hvilken type lås, du skal benytte til din opgave.

Vi specialfremstiller fleksible løsninger til ethvert behov, og kan du ikke finde, hvad du skal bruge i vores udvalg, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, enten på telefon 46 73 01 00 eller ved at benytte kontaktformularen – hvorefter vi vender tilbage til dig, hurtigst muligt.