Stort udvalg i karabinhager til professionelt brug

Scanmarc leverer solide karabinhager og karabinlås til mange forskellige formål. Vi har alt lige fra nøgleringe til fastmontering af sejl til skibsmasten. 

Karabinhage til mange formål

Karabinhager er en god og sikker måde at fastspænde stålwirer eller andre former for fastlejring. Karabinhager gør det nemt og hurtigt at fast- eller afmontere elementer. De er samtidig meget sikre, da de er fastlåste og ikke springer op.

Scanmarc fører mange forskellige typer og størrelser af karabinhager.

Du kan f.eks. få galvaniserede karabinhager med lås eller med øje, samt karabinhager i rustfri stål. Her kan du læse mere specifikt om de forskellige typer af karabinhager, som Scanmarc kan tilbyde samt se data på de enkelte produkters størrelse og bæreevne.

Solide karabinhager og karabinlåse med mange praktiske egenskaber

Karabinhager bruges i dag over alt i samfundet til rigtig mange praktiske formål. Det kan være til både taskeremme, nøgleringe, hundesnore eller i sejlsporten, hvor de benyttes til at fastgøre sejl til masten. Til bjergklatring er karabinhager særdeles nyttige, da de benyttes af klatrere til at undgå fald.

På vores velassorterede lager finder du altid et stort udvalg af karabinhager, der er fremstillet lige efter dit behov:

  • Karabinhager med lås
  • Karabinhager med øje
  • Almindelige karabinhager
  • Karabinhager rustfri

Professionel rådgivning ved køb af karabinhage

Så hvis du mangler karabinhager til professionel brug, som skal være af bedste kvalitet, så kontakt Scanmarc. Med vores rådgivning og faglige vurdering er du sikret at produktet lever op til dine forventninger, og kan indfri dine behov. 

Ønsker du at hører mere så ring på 46 73 01 00. Du er naturligvis også meget velkommen til at sende os en e-mail på mail@scanmarc.dk.