Hos Scanmarc finder du et stort udvalg af stålwirer og herunder wireklemmer af høj kvalitet

Vi leverer professionelle rustfri wireklemmer til anvendelse i mange forskellige erhverv eller fritidsaktiviteter. Wireklemmer kan eksempelvis anvendes i landbruget, industrien, byggeriet, fiskeriet og i de maritime erhverv.

Aluminium og kobber wireklemmer

Wireklemmer, også betegnet som klemmebeslag med fast skrue, anvendes som regel til ombukning og låsning af stålwirer - eksempelvis kan de bruges til at låse wirerækværk eller stabilisere wirer sammen. Du skal være opmærksom på, at du skal have det korrekte værktøj til at spænde wireklemmer sammen.

Læs mere om vores stålwire, som wireklemmer ofte anvendes sammen med.

Før anvendelse skal du sikre, at dine wireklemmer er godt rengjorte, og at boltene/møtrikkerne er smurte. Efter montering af wireklemmer er det vigtigt at teste den, således du undgår unødvendige uheld. En god tommelfingerregel er at eftertjekke dine wireklemmer 3 uger efter monteringen. 

Vi har to forskellige produkter inden for wireklemmer:

Kobber Z wireklemmer – Din 3093
Alu Z wireklemmer – Din 3093 (EN13411-3, Form A)

Hvorfor skal du vælge Scanmarc som din faste leverandør af wireklemmer

Vi er specialister med mange års erfaring inden for stål- og jernvarer, hvilket gør, at vi kan rådgive dig på et professionelt plan. 

Derudover er vi lagerførende med et omfattende sortiment og har gennemsnitlig 2.000 tons produkter liggende. Derfor kan vi tilbyde hurtige og fleksible løsninger, hvor vi til hver en tid kan opfylde dine specifikke krav og ønsker. 

Hos Scanmarc har vi, hvad du skal bruge. Du kan bestille wireklemmer med hurtig levering. 

Så hvis du mangler wireklemmer, så ring til Scanmarc på 46 73 01 00 , eller skriv en e-mail på: mail@scanmarc.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så ringer vi dig op.