Scanmarc har et bredt udvalg af rustfri kæder

Scanmarc er en af de førende leverandører af rustfri kæder i jern og stål i Europa. Vi har mange års erfaring og er specialister i at finde løsninger til alle vores kunder. Vi sælger udelukkende kvalitetsprodukter, som er producererede under de bedste forudsætninger. Dette gælder også vores rustfri kæder, der findes i forskellige størrelser og til forskellig belastning – helt op til 15 tons.

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige rustfri kæde af sikkerhedsmæssige årsager. En kæde, der skal benyttes i forbindelse med et hårdere miljø, bør være rustfri for at opnå den bedst mulige holdbarhed og sikkerhed. Scanmarc leverer alt fra kalibrerede, varmgalvaniserede, kortleddede og langleddede kæder i rustfrit stål, til forskellige formål. Sammen kan vi beslutte, hvad der er den bedste løsning. 

Scanmarc har et bredt udvalg af tilbehør til rustfri kæder

I Scanmarcs tilbehørsafdeling findes et bredt udvalg af smådele, der gør hverdagen nemmere. Her findes blandt andet strammere, der hægter jernkæder sammen, og smedede sjækler. Dette giver en høj arbejdsbelastning. Til vores rustfri kæder tilbyder vi desuden tilbehør i rustfrit stål, som f.eks. wirelåse, til at fastlåse en wire eller karabinhager.

Hos Scanmarc har vi alt du skal bruge

Hos Scanmarc finder du ud over vores rustfri kæder også en lang række andre produkter i stål og jern.

Vi tilbyder blandt andet:

Vi har et bredt sortiment, og vores lager er altid fyldt med 2.000 tons varer. Hvis vi ikke har præcist det, du mangler, tilbyder vi også at fremstille fleksible løsninger efter dine behov og ønsker. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe med at finde den optimale løsning for dig.

Vores samarbejdspartnere er din garanti for kvalitetsprodukter

Vi leverer jern og stålprodukter til alle typer brancher blandt andet landbrug, fiskeri, transport og surring. Alle vores produkter importeres fra Europa og Kina, hvor vi samarbejder med de førende handelsorganisationer. Vores lange og tætte samarbejde har gjort os til en stærk, international samarbejdspartner, både i og uden for Europa. Dette gør, at vi altid er leveringsdygtige med vores kunders behov.

Scanmarc står altid parat til at hjælpe med dine rustfri kæder

Hos Scanmarc kan du altid forvente professionel rådgivning. Vi står altid parat til at løse dine behov. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores mange produkter, eller du vil have et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os. Vi kan træffes på tlf. 46 73 01 00 eller på mail mail@scanmarc.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.