Vi råder over et udvalg af rustfri øjebolte i meget høj kvalitet

Scanmarc leverer rustfri øjebolte, øjemøtrikker og øjeskruer til vindmøller, maskinindustri, landbrug og mange andre anvendelsesområder. 

Vores galvaniseret øjebolt DIN 580 har en stor belastningskapacitet og er derfor det optimale valg, hvis du skal bruge bolten i et miljø, der jævnligt udsættes for snavs, vind og vejr. Vores produkter anvendes ofte i forbindelse med maskiner i landbruget eller entreprenørmaskiner som kraner og gravkøer, der udsættes for al slags vejr.

Vores rustfri øjebolte DIN 580 er galvaniseret og de fremstilles altid i samme høje kvalitet. Vi forstår nemlig hvor vigtigt det er, at du kan stole på boltens holdbarhed og stabilitet. Netop derfor sætter vi en stor ære i, at levere et solidt produkt, der overholder alle maskinretningslinjer og garantere sikkerheden for både mennesker og materialer.

Rustfri øjebolte til industriel brug

Øjebolte anvendes indenfor en lang række forskellige brancher. De benyttes ofte til fastgørelse af objekter i forbindelse med transport, løft af tunge genstande og til sikkerhedsmæssige formål.

Udover vores øjebolt, forhandler vi desuden et udvalg af øjemøtrikker og øjeskruer i mange forskellige størrelser. Øjemøtrikkerne bruges ofte i parker, hvor man måske har udendørs forlystelser såsom legeplads eller klatrepark, og hvor der måske skal hænges stålwirer eller andet op til klatring eller lignende.

Stort udvalg af rustfri artikler

Vores sortiment af øjemøtrikker og øjebolte findes i flere forskellige størrelser og kvaliteter afhængig af, hvad de skal bruges til. Alt efter anvendelse kan der være forskellige forhold, man skal være opmærksom på. Du bør blandt andet overveje følgende:

Skal øjebolten eller -møtrikken bruges i parker, forlystelser eller på legepladser? Så Sikre at brugen overholder alle sikkerhedsforanstaltninger
Hvor meget vægt skal den kunne bære? Scanmarc har møtrikker og bolte i mange forskellige kvaliteter og vægtklasser. 
I hvilket miljø skal den bruges? Overvej, om det overhovedet er nødvendigt med et galvaniseret produkt.

Læs mere om vores produkter inden for bolte, møtrikker og skruer her. 

Er du i tvivl om de forskellige anvendelsesmuligheder, er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi ud fra den specifikke opgave rådgive dig om, hvilket produkt du bør vælge.

Få professionel vejledning

Scanmarc har et bredt sortiment af varer og vedligeholder et konstant lager af 2.000 tons varer. Er det ikke lige en øjebolt din 580, du leder efter, så er der også mulighed for at vi specialfremstiller det du har brug for. Om det er en specialfremstilling til brug i skibsfarten, landbruget eller maskinbranchen, har vi mange års erfaring med at tilfredsstille behov hos kunder over hele verden.

Har du brug for at produkter til en opgave, kan du ringe til os på tlf. 46 73 01 00 for en snak om dit behov og de muligheder, som vi kan tilbyde. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.