Har du spørgsmål? Ring idag på
4673 0100

Hos Scanmarc tilbyder vi et bredt sortiment af bolte og møtrikker til mange forskellige brancher.

Vi leverer galvaniserede produkter som øjemøtrikker og øjebolte og andet tilbehør til maskinindustrien, landbruget og vindmølleindustrien

Vores galvaniseret øjemøtrik er produceret i høj kvalitet og overholder de nødvendige maskinretningslinjer. Møtrikken fås i mange forskellige størrelser, og har en høj belastningskapacitet. Øjemøtrikken er desuden rustfri og er derfor det optimale valg hvis møtrikken skal bruges i et miljø, der ofte udsættes for snavs og vand.

En øjemøtrik anvedes ofte indenfor maskinindustrien eller i landbruget, hvor maskiner skal kunne holde til dagligt slid. Det kan også være et godt valg i parker, hvor man måske har udendørs forlystelser såsom legeplads eller klatrepark, og hvor der måske skal hænges stålwirer eller andet op til klatring eller lignende. Eller i arkitektur, hvor der måske bruges stålwirer på altaner eller som en del af et rækværk på en trappe.

Leder du efter en sikker og holdbar løsning til ophængning eller fastspænding af tunge genstande, så kan du kan læse mere om vores udvalg af stålwirer her

Hvilke egenskaber har vores øjemøtrik 

Møtrikken er galvaniseret ved en såkaldt elektrogalvanisering. Ved elektrogalvanisering sænker man et materiale ned i et kar med zinkholdig væske. Når der føres strøm igennem væsken, bliver zinken frigjort fra væsken og klæber til materialet og gør det modstandsdygtigt over for rust.
Desuden findes øjemøtrikken – samt vores andre galvaniserede bolte og skruer – i forskellig kvalitet og størrelse. Hvad du vælger kommer helt an på, hvordan du gerne vil anvende produktet. Læs mere om de tekniske specifikationer og muligheder for vores galvaniserede øjemøtrik og øjebolt her. 

Vi specialfremstiller lige det, du har brug for

Scanmarc har siden 1987 fungeret som professionelt handelsselskab inden for stålwirer, kæder, karabinhager og diverse tilbehør. Vi har et bredt sortiment af varer og har konstant ca. 2.000 tons varer liggende på vores lager. Er du ude for, at du ikke kan finde det produkt, som du skal bruge, kan vi også fremstille produkter lige til den opgave, som du står med. Om det er en specialfremstilling til brug i skibsfarten, landbruget eller maskinbranchen, har vi mange års erfaring med at tilfredsstille behov hos kunder over hele verden.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 46 73 01 00 for en snak om dit behov og de muligheder, som vi kan tilbyde. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Scanmarc A/S

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.