Se vores store udvalg af rustfri stålwire i høj kvalitet

Scanmarc leverer professionelle rustfri stålwirer til brug i industrilandbrug eller til fritidsaktiviteter, som for eksempel til fortøjning af båd eller telt.

Rustfri stålwire

Rustfri stålwirer anvendes i mange forskellige typer erhverv og fritidsaktiviteter. Derfor er Scanmarc en af Danmarks mest foretrukne leverandører af rustfri stålwirer til landbrug, industri, fiskeri og maritim. Med en rustfri stålwire fra Scanmarc får jeres virksomhed et sikkert og holdbart produkt til fortøjning, ophængning eller fastspænding af tunge ting.

Hvis du eksempelvis skal bruge en rustfri stålwire til båden, så anbefaler vi en rustfri Aisi 316 wire, da de er fremstillet i syrefast stål, hvilket gør dem mere korrosionsbestandige.

Hos Scanmarc har vi selvfølgelig også flere forskellige typer af stålwirer, som for eksempel:

Her kan du læse mere om specifikationerne på de forskellige typer af stålwirer, som Scanmarc forhandler. 

Vi forhandler også et bredt udvalg af galvaniseret stålwire.

Stort sortiment på vores lager af stålwirer

Scanmarc er en af Europas førende leverandører af stålwirer og kæder samt tilbehør dertil. Scanmarc råder over et meget stort sortiment og vi har altid over 2.000 tons varer til rådighed på vores lager. Hvis vores store sortiment ikke råder over den stålwire, som du står og mangler, så specialfremstiller Scanmarc gerne en, der passer til dit behov.

Vi forhandler også sjækler til fastgørelse af stålwirer.

Så hvis du mangler en rustfri stålwire, så ring til Scanmarc på 46 73 01 00, eller skriv en e-mail til mail@scanmarc.dk.