Har du spørgsmål? Ring idag på
4673 0100

Rundsling 1-10 Tons WLL

Scanmarc forhandler et bredt sortiment af rundsling i mange forskellige længder og belastningskapaciteter. Vores rundsling er fremstillet udelukkende af de bedste materialer og i en yderst høj kvalitet. Rundsling fra scanmarc indeholder 100% polyesterfibre og er udstyret med et polyuretanimprægneret ydre slidlag, der gør rundslingen mere modstandsdygtig overfor slitage og syre og derved sikrer en længere levetid.

Vores løftestrop findes i flere forskellige bæreevner, fra 1 Ton til og med 10 Tons. Rundslingen findes også i mange forskellige slyngelængder fra 2 meter helt op til 20 meter i omkredsen. Vi har med andre ord, nøjagtig de rundsling du skal bruge, uanset hvilken branche  og anvendelsesformål.

Læs mere om vores rundsling her

 

Find de helt rette rundsling ved hjælp af farvekoder

Alle rundsling er fremstillet i klare og lyse farver der indikere bæreevnen. Den maksimale bæreevne indikeres med WLL (Working Load Limit), der gør det let og overskueligt at vælge det rigtige rundsling til opgaven.

Farvekoder aflæses som følgende:

  • Lille - 1 Ton WLL
  • Grøn - 2 Tons WLL
  • Gul - 3 Tons WLL
  • Rød - 5 Tons WLL
  • Blå - 8 Tons WLL
  • Orange - 10 Tons WLL
     

Hvis du har brug for et rundsling med en bæreevne der ligger over de 10 tons der findes på vores lager, er der mulighed for specialfremstilling. Vi fremstiller gerne rundsling i de længder, tonnage og specifikationer du skal bruge.

Udover Rundsling forhandler vi også et bredt sortiment af surringsbånd, båndstropper og andet surringsgrej.

Egenskaber og anvendelsesområder

Rundsling fra Scanmarc er fremstillet i høj kvalitet med de bedste materialer, der giver en god ydeevne og en lang levetid. Vores løftestropper kan desuden kombineres med blandt andet karabinhagersjækler og kroge til anvendelse som slyngeholder.

Rundslingen er desuden både varmeresistent op til 250 °C og syreresistent overfor de fleste type syrer. Når løftestropperne anvendes til løft af materialer med skarpe kanter, er det dog vigtigt at anvende slidbeskyttelse, for at undgå snit i væven.

Køb rundsling eller få vejledning hos Scanmarc

Som professionel grossist, forhandler vi et stort udvalg af rundsling, surringsbånd, båndstropper og andet surringsgrej. Vores produkter er velegnet til brug inden for industri, fiskeri, landbrug, konstruktion og mange andre brancher.

Har du brug for vejledning eller mangler du yderligere information, så kan du kontakte os på telefon 46 73 01 00 eller email mail@scanmarc.dk. du  kan også udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Scanmarc A/S

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.