Wirestropper i enhver ønsket dimension eller konfiguration

I vores store sortiment finder du wirestropper i enhver ønsket dimension eller konfiguration. For eksempel wirestropper med montering af kroge, øjer, kovser, sjækler, specialbeslag, et eller flere ben m.m. Wirestropper fra Scanmarc er altid af en sådan kvalitet, at de er velegnet til mange formål for eksempel løft af ekstremt tunge laster.

Foruden at være leveringsdygtig i alle typer standard wirestropper, specialfremstiller vi også wirestropper, der matcher specifikke individuelle behov og løfteopgaver.

Skal du spænde din last fast under transport, anbefaler vi surringsgrej.

Førende inden for wirestropper og tilbehør

Scanmarc er en af Europas førende leverandører af stål- og jerntilbehør. Igennem de sidste 20 år har vi specialiseret os i at levere professionelle løsninger til blandt andet:

Her bidrager vi med et stort udvalg af stålwirerwirestropperkæderkarabinhager og diverse tilbehør til stålwire.
Vores brede sortiment importeres fra førende stål-og jernproducenter i såvel Europa som i Kina.

Vi har egen produktion af wirestropper

Hos Scanmarc har vi også vores egen produktion af wirestropper til et hav af formål, lige fra løftestropper til gelænder og arkitektur. Således producerer vi også wirestropper til vindmølleindustrien.

Hertil kommer også vores store udvalg af wireklemmer, der ofte bruges sammen med vores wirestropper til for eksempel gelænder.
 
Du kan få mere information om vores wireklemmer her.
 
Søger du efter wirestropper, så ring til Scanmarc på 46 73 01 00 eller skriv en e-mail til mail@scanmarc.dk. På den måde kan vi finde den wirestrop, der passer til netop dit behov.