Scanmarc har kvalitetsprodukter til din park

Udover de gængse brancher såsom landbrug, industri og maritim er Scanmarc også leverandører til parker, dyreparker og forlystelsesparker.

Vi tilbyder en lang række af kvalitetsprodukter, som kan være velegnet til, at øge sikkerheden i de forskellige former for oplevelser og seværdigheder.

I vores sortiment til parker er det hovedsageligt vores stålwire, der er et eftertragtet produkt. Derudover har vi også solgt kovser, sjækler, rundsling, wirelåse, bardunstrammere, øjemøtrikker, vantskruer etc. til parker.

Det er naturligvis meget varierende, hvilke produkter vi leverer til parker, da parkernes forlystelser er forskellige fra park til park. Men søger I produkter, der kan leve op til de kvalitets- og sikkerhedskrav, der forventes af en park, så kontakt Scanmarc og vi kan få en dialog om, hvilke produkter der er passende til netop jeres behov.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Scanmarc A/S

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.