Scanmarc forhandler både ikke galvaniseret og galvaniseret stålwire af høj kvalitet og holdbarhed

Scanmarc er storproducent og forhandler af forskellige typer stålwirer til brug inden for landbrug, byggebranchen, transportbranchen og den maritime industri. Scanmarcs´ stålwirer sikrer dit gods, da vores store sortiment kan bruges til en lang række opgaver. Vi fører bl.a. følgende produkter:

Vi har et stort sortiment af forskellige typer stålwirer.

Hør om nogen af fordelene ved galvaniseret stålwire her.

Specialbestilling af galvaniseret stålwire

Skulle de ovenstående produkter ikke passe til dit behov eller søger du blot et bestemt produkt, så er Scanmarc også leveringsdygtige i det. Vi kan fremstille stålwire efter specialbestillinger, hvis du ikke kan finde netop det, du søger i vores sortiment.

Vi har også et stort udvalg i sjækler til professionelt brug.

Det er kun din fantasi, der sætter grænsen, når det kommer til specialfabrikerede løsninger. Stålwirer kan eksempelvis bruges som gelænder og rækværk samt mange andre løsninger.

Scanmarc tager udgangspunkt i dine ønsker og sidder klar til at give dig råd og vejledning til, hvordan vores produkter kan løse dine udfordringer.

Så hvis du mangler galvaniseret stålwirer eller har brug for råd og vejledning, så kontakt Scanmarc på tlf.: 46 73 01 00. Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail på mail@scanmarc.dk.