Vi har været med til flere spændende og udfordrende cases

Vi har blandt andet været med til Rostadion ved Bagsværd sø. Rostadionen skal sørger for, at alle konkurrencer på vandet, foregår efter snorlige og præcise forhold. Læs mere om anlægget ved Bagsværd sø nedenfor eller vores anden case som omfatter stålwirehåndsplejse.

Rostadion

Hvad?

Anlægget ved Bagsværd sø anvendes til robaner og baner til kano- og kajakroning. Eliteudøvere under Team Danmark benytter tilmed dette anlæg, som hovedcenter. Det er derfor vigtigt, at de wire, der afgrænser banerne i længde og bredde, er isat med præcision.

For hvem?

Bagsværd sø er det største rekreative område i Gladsaxe kommune. Det bliver derfor brugt hyppigt og året rundt. Banerne kræver 26 stålkabler, som alle er 2 km lange og det er vigtigt, at det er helt præcist. 

Hvordan?

Vi har vores eget værksted, hvor vi håndlaver de wirer, der udgør banerne. Vi presser stålwirer, så de kan holde til at ligge i vandet i mange år. Det ligger i fingrene på os, og så snart vi får en opgave ind på værkstedet, begynder vi at trække wirerne igennem vores maskiner. Vi er effektive og vores erfaring gør, at vi hurtigt kan udtænke hvordan det enkelte resultat skal fabrikeres.

Vores præcision gør det muligt, for os at producerer wire til blandt andet eliteudøvere i roning, kano- og kajakroning, og så snart der opstår et problem på land, speciallaver vi wire, der er lige så holdbare på land.

Kundetilfredshed er i højsæde og det er vigtig for os, at det bliver ved med at være sådan. Vi sørger derfor altid for at levere en holdbar specialløsning, til tiden. 

Kontakt os for at høre mere om Rostadion


Stålwirehåndsplejse

Hvad?

På et skib i norsk farvand, var der opstået et problem med en kraftig stålwire. På stålwiren var der et taluritsplejset øje, som blev revet op, hver gang den blev trukket ind over rælingen på skibet, i forsøget på at undgå en totalt ødelagt stålwire.

For hvem?

Problemet opstod på et fragtskib der var lagt til land i Norge, hvor Scanmarc har et bredt netværk, som anbefalede kaptajnen at kontakte os.

Hvordan?

Vi brugte vores knowhow og efter kun 4-6 dage, havde vi med vores praktiske færdigheder, fået håndsplejset en ny løsning. I dette tilfælde så vi, at håndsplejsning af wiren var bedre. Dette skabte glæde blandt besætningen, der nu er fri for at binde lykken sammen med ekstra stål, hver gang de trækker den op. For os handler det ikke kun om at finde en løsning, men den rette løsning.

Kontakt os for at høre mere om stålwirehåndsplejse