Har du spørgsmål? Ring idag på
4673 0100

Stålwire plastbelagt

En stålwire der er plastbelagt i PVC materialet giver en god korrosionsbestandighed, har en længere holdbarhed end almindelige stålwirer og kræver mindre vedligeholdelse - Stålwire plastbelagt er derfor et sikkert og holdbart valg

Der findes mange forskellige typer stålwire plastbelagt, og det er derfor vigtigt, at du er afklaret med, hvilke formål du skal bruge din stålwire med plastik til.

Vores sortiment af stålwire indeholder udover stålwire som er plastbelagt også rustfri stålwire og galvaniseret stålwire.

En god stålwire med plastik kan have mange formål

En stålwire med plastik i PVC materialet giver en god korrosionsbestandighed, har en længere holdbarhed end almindelige stålwirer og kræver mindre vedligeholdelse.

Vores udvalg af plastbelagt stålwire er stort og har mange brugsformål. Vi er en af Europas førende leverandører af stålwire, og har siden 1987 været et professionelt handelsselskab med ekspertise i stålwire og herunder plastbelagt stålwire.

vi levere leverer stålwire der er blastbelagt til brancher som:

Husk sikkerheden når du arbejder med plastbelagt stålwire

Inden du anvender et plastbelagt stålwire, er det vigtigt, at du er afklaret med anvendelsesmetoder og retningslinjer for brug af netop den type stålwire som du skal bruge.

En stålwire med plast skal altid benyttes efter arbejdsmiljølovgivningens retningslinjer, og hvis du er i tvivl, om hvordan du anvender det, er det vigtigt at du spørger os til råds.

Her kan du læse arbejdstilsynets bekendtgørelse om stålwirer og stålwire med plast.

Giv os et kald hvis du er i tvivl eller har særlige ønsker

Hos Scanmarc arbejder vi som et sammentømret team og uanset hvilken type opgave du står overfor, så kan vi rådgive dig. Vi er en del af store handelsorganisationer i Europa og Kina, hvor det lange og tætte samarbejde har givet os en stærk international profil.

Vores lager er fyldt med over 2000 tons varer og vi specialfremstiller fleksible løsninger til netop dit behov. Finder du ikke hvad du skal bruge i vores udvalg er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 46 73 01 00 eller sende os dit navn og nummer – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Scanmarc A/S

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.