Har du spørgsmål? Ring idag på
4673 0100

Galvaniseret kæder

Scanmarc tilbyder de kæder, som du står og mangler i din hverdag

Hos Scanmarc finder du et stort udvalg af jernkæder i høj kvalitet. En kæde er ikke bare en kæde - de fås i 5mm, 8mm, 10mm, kalibreret, varmgalvaniseret, kortleddet og langleddet. En galvaniseret kæde er effektiv, hvis der skal løftes tonstunge ting. Scanmarc er leveringsdygtige i galvaniseret kæder, som kan løfte helt op til 15 tons. Derfor er vores galvaniseret kæde et eftertragtet produkt hos entreprenører og andre håndværkere.

Kortleddet og langleddet galvaniseret kæder

Vi udbyder to forskellige galvaniseret kæder

Galvaniseret kortleddet kæde - Din 766

Galvaniseret langleddet kæde - Din 763

Plastkæder 

Hvis det ikke lige er en galvaniseret kæde, du har brug for, har vi også plastkæder, som er mere anvendelige i forhold til afspærringer og afmærkninger ved fodboldkampe, koncerter m.m. Disse plastkæder fås i både gul/sort og rød/hvid, hvor det er den rød/hvide plastkæde, der primært bliver anvendt. Se nærmere på disse kæder her. 
 
Vi har også et meget stort produktsortiment inden for stålwirer - se mere her.

Vælg Scanmarc som din levenandør af galvaniseret kæder

Vi har mange års erfaring inden for stål- og jernbranchen, og du kan derfor forvente rådgivning på et højt professionelt plan. Endvidere har vi 2.000 tons stål- og jernvarer på lager, hvilket gør, at vi kan tilbyde hurtige og fleksible løsninger. Vi har den galvaniseret kæde du søger og du kan bestille den med hurtig levering. 
 
Så hvis du mangler jernkæder, så kontakt os på 46 73 01 00, eller skriv en e-mail: mail@scanmarc.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Scanmarc A/S

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.