Har du spørgsmål? Ring idag på
4673 0100

SJÆKLER

STORT UDVALG I SJÆKLER TIL PROFESSIONELT BRUG

Sjækler bruges til fastgørelse af stålwirer inden for bl.a. fiskeri, byggeindustrien, landbrug, stevedoring, og man kan også se dem i hjørnerne på bokseringen.

Det er vigtigt at sjæklerne er testede og af god kvalitet, så du kan være sikker på, at de holder mange år ud i fremtiden.

Sjækler findes i mange forskellige typer bl.a.:

#Handelssjækler

#Stålsjækler

#Rustfri Sjækler

Det er især vigtigt at tage højde for bæreevnen, så du er sikret, at sjæklerne kan holde til den pålagte vægt, når de bliver brugt til at koble kæder sammen og forbinde anhugningsgrej.

 

EL-GALVANISERET HANDELSJÆKEL I TYPE D OG H

Vi forhandler handelsjækler i D- og H-form, som varierer i bæreevne. Hver opmærksom på at det især er vigtigt, at du sikrer dig den sjækel du vælger, kan holde til formålet og den pålagte vægt –

Vi hjælper gerne med råd og vejledning, hvis du er i tvivl.

 

RUSTFRI D- OG H-SJÆKLER

Vi tilbyder også sjækler i rustfri i form af D- og H-form, der varierer i bæreevne. Når du skal vælge, hvilken sjækel du skal bruge, er det især vigtigt, at vælge en med den rette bæreevne. Således sikrer du dig, at den kan holde til formålet og den pålagte vægt, blandt andet når den bruges til at koble kæder sammen og forbinde anhugningsgrej.

En rustfri sjækel kan bruges et utal af steder, og er den mest holdbare. (i forhold til vind-/vejr)

Søger du sjækler til professionel brug, eller som bare skal være af allerbedste kvalitet, så kontakt Scanmarc på tlf. 46 73 01 00 eller send os en e-mail på mail@scanmarc.dk og bliv klogere på vores store udvalg. 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Scanmarc A/S

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.