Har du spørgsmål? Ring idag på
4673 0100

PLASTKÆDER

Hvor Scanmarcs jernkæder er ideelle til tunge løft, er vores plastkæder mere anvendelige i forbindelse med afspærringer. Derfor er vi leverandører til Hjemmeværnet, der mange steder står for afspærringer på p-pladser i forbindelser med koncerter, festivaler etc. Vores plastikkæder fås i både gul og sort og er den ideelle løsning til at holde folk på afstand eller guide dem i en bestemt retning.

 

TILBEHØR TIL ENHVER TYPE KÆDE

I Scanmarcs tilbehørsafdeling finder I alle de småting, der gør den store forskel i hverdagen. Her kan I for eksempel finde specielle strammere, der kan spænde jernkæder sammen og smedede sjækler, der tillader en særdeles højarbejdsbelastning samt brandmandshager, der er meget populære blandt klatrere. Læs mere.

 

Kontakt gerne Scanmarc på 46 73 01 00, hvis I ønsker mere information om vores kæder i jern og plast. I er også meget velkommen til at kontakte os, hvis I søger mere viden om de mange uundværlige småting, vi sælger som tilbehør til vores mange andre produkter.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Scanmarc A/S

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.