Har du spørgsmål? Ring idag på
4673 0100

Scanmarc leverer clamps af kvalitet, som effektivt kan holde dine udstødninger sammen

Scanmarc er leveringsdygtig indenfor clamps til eksempelvis rækværker og afskærmninger. Vi imødekommer de krav som vores kunder stiller til kvalitet og grundighed.

Hvis dit værksted står og mangler clamps, som kan holde udstødningerne sammen, så forhandler vi forskellige størrelser. Derudover finder du også splitter til rørdeling hos os. Vores clamps findes i 25 forskellige størrelser i alt fra 25 mm – 115 mm og fås i et holdbart og enkelt design.

Læs mere om vores udvalg af clamps her

Clamps, splitter og låse

Scanmarc leverer de clamps, splitter og låse, der opfylder de krav vores kunder i industri og landbrug stiller til kvalitet og grundighed. Vi er din professionelle grossist, der er bredt anerkendt som en af de førende inden for stål- og jerntilbehør i Europa.

På vores lager finder du som regel altid disse produkter: 

  • Clamps
  • Clamps for lyddæmpere
  • Sikkerhedslåse
  • Fjedersplitter
  • Traktorsplitter
     

Vi tilbyder fleksible løsninger

Med et omfattende sortiment, har vi altid 2000 tons varer hjemme. Vi er derudover også i stand til at kunne opfylde mere individuelle krav for kunder verden over. Så hvis du ønsker en varer, som ikke findes på lageret, så tilbyder vi altid at fremstille fleksible løsninger, som kan imødekomme dine ønsker og behov.

Kontakt os for mere information

Hvis du har spørgsmål angående en specifik opgave, så kontakt os til en uforpligtende samtale eller et direkte tilbud. Det kan også være, at du ønsker mere information omkring vores clamps eller andre produkter.
Ring til Scanmarc på 46 73 01 00 eller skriv en mail til mail@scanmarc.dk

Du kan også indtaste dit navn og telefonnummer direkte på siden, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Scanmarc A/S

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.