Har du spørgsmål? Ring idag på
4673 0100

Bolte & møtrikker

Find det du har brug for hos Scanmarc

De rigtige møtrikker og bolte er vigtige for at maskiner o.lign. kan fungere ude på arbejdspladserne. Derfor leverer Scanmarc rustfri bolte og skruer til alle tænkelige formål og i alle mål og størrelser til brug i industri, landbrug og det maritime erhverv. 

Hos Scanmarc har vi mange års erfaring med at levere møtrikker og bolte i en kvalitet, der matcher de høje krav, der findes i branchen. Med mange års erfaring i bagagen har vi nemlig fået et godt kendskab til, hvilke produkter danske håndværkere foretrækker at benytte, når de går på arbejde.

 

Kontakt os for at få de rigtige møtrikker og bolte

Vores sortiment spænder bredt, og indkludere blandt andet øjebolte, øjemøtrikker og øjeskruer. Kontakt derfor Scanmarc hvis du ønsker at høre nærmere om vores sortiment af bolte og møtrikker.

Ring til Scanmarc på tlf. 46 73 01 00 eller send os en e-mail på mail@scanmarc.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Scanmarc A/S

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.